Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Opening NHB Deurne Expert Centre

afbeelding van Ruud Pruijsten

11 april opent NHB Deurne haar deuren.
Deze dag staat in het teken van samenwerking in de gouden driehoek van Kennis, Bedrijf en Sport.

Op donderdag 11 april opent het vernieuwde NHB Expert Centre op spectaculaire wijze haar deuren. In het bijzijn van afgevaardigden uit het onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven, verricht de secretaris-generaal ministerie van Economische Zaken Drs. Chris Buijink de openingshandeling. Tevens wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt voor de installatie van het curatorium van NHB Deurne en de leerlingenraad.

Het is meer dan alleen een opening van een hernieuwd centrum dat op 11 april staat te gebeuren. NHB Deurne is volop in ontwikkeling en haakt aan bij de sport en het bedrijfsleven. Het succesvol samenwerken met preferente bedrijven als stagebedrijven is één van de vele voorbeelden die laat zien dat NHB Deurne een partner is in de paardensector. Het aanstellen van een curatorium is een volgende stap in het partnerschap. Het curatorium gaat fungeren als onafhankelijk 'klankbord' voor het bestuur en de directie van Helicon NHB Deurne ten aanzien van de positionering van NHB Deurne en haar onderwijs. Naast het curatorium zal ook de leerlingenraad een adviserend orgaan vormen naar het bestuur en de directie van Helicon NHB Deurne.

Centraal in het programma staat de opening van het hernieuwde NHB Expert Centre. Als een door de provincie Noord-Brabant erkend fieldlab voor de paardensport ontwikkelt het NHB Expert Centre zich als een partij die de ‘Gouden Driehoek’ van Sport, Kennis en Bedrijfsleven in de paardensector naar een hoger plan gaat trekken. Het NHB Expert Centre maakt deel uit van een groeiend netwerk van sport fieldlabs in Brabant die de praktijkplekken zijn voor het aanjagen van innovaties ten behoeve van de sport en nieuwe business kansen, daarin ondersteund door de Stichting Sports & Technology. Gemeente, Provincie en nationale overheid en diverse andere partijen als SRE ondersteunen de ontwikkeling.

Nog niet aangemeld? Doe dat dan nu!