Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Solar Tour Flevoland speciaal voor agrarische sector

Maar liefst 16 praktijkvoorbeelden en bus-lezingen staan op het programma van de Solar Tour Flevoland. De tour is volledig gericht op energie-innovaties binnen de agrarische sector en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met LTO Energie. Akkerbouwers Bergmans (Dronten) en Boon (Zeewolde), melkveehouders Kets (Zeewolde), Keizer (Espel) en Heida (Lelystad) laten op hun bedrijf hun duurzame energie-installatie zien en vertellen waarom zij hiertoe zijn overgegaan en hoe het nu verloopt. LTO-leden kunnen mee op tour. U krijgt dan informatie over kosten en opbrengst, aspecten waarop u moet letten bij aanschaf en plaatsing en hoe bovengenoemde agrariërs hun duurzame energie-installatie nu ervaren. Gedeputeerde Jan Nico Appelman zal u op 3 april a.s. om 11.00 uur welkom heten op het duurzame provinciehuis van Flevoland. Vervolgens rijdt de Solar-Tour-bus door de provincie Flevoland. 

Deelnemers van Vraagbundeling Zonnepanelen kunnen gratis mee op tour
De organisatie van de Solar Tours 2014 is in de vertrouwde handen van SEAC, het Solar Energy Application Centre en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (voorheen Agentschap NL).
Speciaal voor deelnemers van Vraagbundeling Zonnepanelen is geregeld dat u gratis mee kunt op tour. In plaats van €50,- betaalt u dus helemaal niets. Koffie/thee, lunch en versnaperingen zijn inclusief. Geïnteresseerd? U kunt zich tot en met 29 maart inschrijven voor deze tour op:www.solartours.nu/2014/aanmelden-tours Let op: vul onderaan bij het aanmelden ‘LTO-gast’ in bij ‘andere doelgroep’. De automatisch gemaakte factuur kunt u dan weggooien.
Als u vragen heeft, dan horen wij dit graag. U kunt ons bereiken op: 088 888 67 89 of via info@lto-energie.nl