Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Wie wordt Hippisch Ondernemer van het jaar 2014?

afbeelding van Ruud Pruijsten

In de aanloop naar de verkiezing van de Hippische Ondernemer 2014 zoekt de LLTB ondernemers die in 2013/2014 op een bijzondere wijze hebben geïnvesteerd in hun bedrijf
Voor de tiende keer organiseert de Stichting Hippische Innovatieve Projecten (HIP)  de verkiezing van de Hippische Ondernemer van het Jaar. Dit jaar is de gang van zaken, mede als gevolg van de ontwikkelingen bij NHB Deurne, opnieuw bekeken. HAS Hogeschool uit Den Bosch neemt de rol van NHB Deurne over. Ook de procedure is bijgesteld. LTO vakgroep paardenhouderij is gevraagd om kandidaten aan te melden. De uiterlijke aanmeldingsdatum is maandag 31 maart 2014. Op die datum vergadert het Hippische Trendpanel. Aangemelde kandidaten worden bezocht door HBO studenten van HAS Hogeschool. Deze studenten maken een bezoekrapport. Aan de hand van de rapporten maakt de jury een keuze en wijst  drie ondernemers voor de eindronde.  Deze genomineerden worden door een delegatie van de jury bezocht en vervolgens wordt de winnaar tijdens het Ondernemerscongres op Horse Event bekend gemaakt. Het Ondernemerscongres vindt plaats op vrijdag 12 September 2014 in Deurne.
Denkt u nu, ik ben een potentiele kandidaat voor deze titel? Of vindt u dat uw collega misschien wel kans maakt? Laat dan deze gelegenheid niet voorbij gaan. Stuur een bericht met een korte motivatie naar rpruijsten@lltb.nl.
In 2013 ging de titel naar Van Olst Horses. Dit beslisten zowel de jury (onder leiding van Johan Lokhorst) als het publiek. Voor deze titel kwamen drie bedrijven in aanmerking: Stal Bemelmans van Jos en Karin Bemelmans uit Hulsberg, Puur Terschelling van Anne Bierema en Danielle van Megen, en Van Olst Horses van Gert-Jan en Anne van Olst.