Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Vragenlijst voor hippische ondernemers duurzaamheid

afbeelding van Annet Schrijver

Beste hippische ondernemer,
 
In september ben ik aan het laatste jaar van mijn HBO studie, hippische bedrijfskunde begonnen op de CAH in Dronten. Mijn afstudeerstage voer ik uit bij LTO Noord op de afdeling paardenhouderij.
 
Via deze weg wil ik u vragen de vragenlijst die ik in het kader van mijn afstudeerstage heb opgesteld in te vullen door op de onderstaande link te klikken.
 
http://questionnaire.netq-survey.com/8375f64d-e3cd-4eb4-9ae4-13a95512e76d
 
De aanleiding van het onderzoek zijn de plannen van de rijksoverheid om ondernemers uiterlijk in 2024 alle asbestdaken laten verwijderen en ondernemers te stimuleren om in combinatie hiermee zonnepanelen te plaatsen. Om hippische ondernemers van sectorspecifieke informatie te kunnen voorzien en vragen te kunnen beantwoorden, zijn feiten en cijfers nodig. Via deze vragenlijst worden gegevens verzameld over asbest, energieverbruik en zonnepanelen. De resultaten zullen leiden tot een onderzoeksrapport en een adviesrapport voor de hippische ondernemer. In het advies zullen praktische informatie en voorbeelden gegeven worden, tevens kan het als benchmark worden gebruikt voor uw bedrijf. Om een zo hoog mogelijk betrouwbaarheidspercentage te behalen, vraag ik om uw hulp.
 
De enquête bestaat uit 34 vragen waarbij de invulduur ongeveer 10 minuten zal bedragen. Vragen en/of opmerkingen kunt u aan het einde van de vragenlijst aan mij achterlaten.
 
Bij voorbaat dank voor uw tijd. 
 
Met vriendelijke groeten, 
Dana ten Bokkel Huinink, stagiaire LTO Noord paardenhouderij.