Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Cursussen

Op deze website geven wij een overzicht van de cursussen die georganiseerd worden voor de bloembollen- en bolbloementeelt en de handel daarin. De contactgegevens treft u aan op de pagina Cursusaanbieders. Wilt u meer informatie over een cursus, dan kunt via de aangegeven telefoonnummers en websites van de aanbieder(s) nadere informatie opvragen.

Cursussen op maat en/of op locatie
Voor grotere bedrijven of groepen van bedrijven (studieclubs) is het mogelijk om cursussen op maat samen te stellen. Deze cursussen kunnen meestal ook op het bedrijf zelf gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden bij de verschillende aanbieders, ook wat betreft groepsprijzen.

Scholing hoeft niet duur te zijn
Colland vergoedt in veel gevallen geheel of gedeeltelijk de cursuskosten voor werknemersdie aangesloten zijn bij bepaalde CAO's. De voorwaarden en vergoedingsbedragen zijn per sector en soms ook per categorie cursussen verschillend. Subsidievoorwaarden, aanvraagformulieren, vergoedingsbedragen en cursuslijsten zijn te vinden op http://www.colland.nl U kunt ook bellen met Colland (0900 - 165 65 65). Aanvraagformulieren dienen uiterlijk drie maanden na aanvang van de cursus in het bezit te zijn van Colland!

Fiscaal aftrekbaar
Voor bedrijven zijn scholingskosten gewone bedrijfskosten en als zodanig fiscaal aftrekbaar. Voor particulieren zijn scholingskosten fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, met een drempel. Meer info: http://www.belastingdienst.nl of 0800-0543 (belastingtelefoon).