Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Over AgriConnect

Wat is AgriConnect?

AgriConnect is het virtuele ondernemersplatform van agrarisch Nederland. Zij ondersteunt agrarische ondernemers bij hun ondernemerschap, innovatie en zoektocht naar kennis. Het belangrijkste doel van AgriConnect is om deelnemers gebruik te kunnen laten maken van elkaars netwerk en kennis.

Daarnaast geeft AgriConnect toegang tot alle relevante agrarische informatie, nieuws en wetenswaardigheden.
 

 

Waarom AgriConnect?

De wereld van de agrarisch ondernemer biedt steeds meer uitdagingen. Naast ondernemerschap en vakmanschap zijn de markt en omgeving waarin we boeren steeds bepalender voor een succesvolle bedrijfsvoering. Dit vraagt regelmatig om een andere aanpak en (strategische) keuzes. Op AgriConnect

kunnen ondernemers vanuit eigen behoeft en en vragen op zoek gaan naar informatie die hen ondersteunt in hun ondernemerschap en kunnen zij op een interactieve manier kennis uitwisselen met collega’s, adviseurs en onderzoekers.

 

Voor wie is AgriConnect?

Voor agrarische ondernemers, maar ook adviseurs uit het bedrijfsleven, onderzoek, onderwijs en overheid worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan het netwerk om hun kennis en ervaring te delen.

 

Waar vind je AgriConnect?

Op www.agriconnect.nl of via aangesloten ondernemersnetwerken zoals

Daarnaast verzorgt AgriConnect voor deze initiatieven het technisch beheer en gaat partnerships aan voor aanvullende dienstverlening.

 

Wilt u meer informati e over AgriConnect of wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw sector zijn om aan te sluiten? Neem dan contact op met het informatiecentrum van LTO Noord / T 088 888 66 44 / E info@ltonoord.nl

 

AgriConnect is een initiatief van LTO Noord en LLTB.