Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Herman Wijffels prijs voor duurzame innovaties

De Rabobank gaat ook in 2015 weer op zoek naar de beste duurzame innovaties in de wedstrijd om de Herman Wijffels Innovatieprijzen. Een van de categorieën is Food & agri: innovaties voor duurzame landbouw en voedselvoorziening.
(Startende) ondernemers kunnen 30.000 euro verdienen om hun  innovatie verder op weg te helpen. De winnaars krijgen daarnaast toegang tot belangrijke netwerken, krijgen publiciteit en erkenning. Met de Herman Wijffels Innovatieprijs wil de Rabobank een stimulans bieden aan duurzaam en innovatief ondernemen.
Ondernemers met een innovatie die goed is voor mens en milieu kunnen zich nu inschrijven op www.rabobank.nl/innovatieprijs. De hoofdvoorwaarden zijn verder: een rendabele business case, een werkend prototype, testresultaten of pilot, én het prijzengeld moet aangewend worden om de innovatie daadwerkelijk verder te ontwikkelen. Iedereen kan meedoen, alleen of in samenwerking met anderen. Inschrijven kan voor één van  de drie categorieën, elk goed voor 30.000 euro:
 

  • Food & agri: innovaties voor duurzame landbouw en voedselvoorziening
  • Circulaire economie: innovaties voor een duurzame economie.
  • Vitale gemeenschappen en zorg: innovaties die leefbaarheid, vitaliteit en goede zorg bevorderen.

 
De inschrijvingstermijn loopt tot en met 31 maart 2015.

 

871