Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Meld u aan voor de EnergyTours!

ACRRES (onderdeel van Wageningen UR), Arvalis, ZLTO Advies en Projecten LTO Noord organiseren samen EnergyTours verdeeld over Nederland met als thema: ‘Besparen en innoveren met Energie’
 
De EnergyTours bestaan uit een aantal bustours door het land waarbij er twee programma onderdelen zijn:

  • Een informatieve ontvangst op locatie met lunch. U wordt door experts van Wageningen Universiteit en LTO Nederland bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen omtrent energiebesparing. Daarnaast komen de laatste ontwikkelingen rond het klimaat en energiebeleid aan de orde.
  • Een interactieve bustour naar een aantal unieke bedrijven met innovatieve bedrijfsconcepten op het gebied van energie.

 Bij de EnergyTours staan drie thema’s centraal die allen aan bod komen tijdens de tours:

  • Energiebesparing op het eigen bedrijf;
  • Mogelijkheden voor productie van duurzame energie;
  • Mogelijkheden voor het beperken van broeikasgasemissies.

Voor wie zijn de EnergyTours bedoeld?
De EnergyTour is bedoeld voor ondernemers uit de akkerbouw- en vollegrondssectoren met interesse in innovatieve energiebesparende bedrijfsoplossingen. 
 
Uniek aan de tour is dat ondernemers uit verschillende (sub)sectoren en regio’s deelnemen waardoor mogelijk (zelfs in de bus!) kruisbestuiving van ideeën en contacten kan plaatsvinden.
 
Omdat adviseurs een belangrijke rol spelen bij het maken van keuzes, zijn ook zij van harte welkom bij deze tours. Breng uw adviseur daarom op de hoogte van deze dagen. Ook zij kunnen zich opgeven.
 
Data en locaties
Helaas deze bijeenkomst is al geweest