Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

'Ondernemen met ballen’ voor studenten MBO

afbeelding van Alfons vd Belt

Op woensdag 23 januari organiseert VarkensNET speciaal voor studenten MBO varkenshouderij (3e  en 4e jaars) een landelijke studiedag over het houden van beren.  Klik hier voor de uitnodiging. Omdat er per AOC steeds minder studenten kiezen voor varkenshouderij is het voor scholen en docenten steeds lastiger om up to date te blijven in de snelveranderende varkenshouderij. De groepen studenten zijn te klein en docenten hebben vaak veel meer taken dan alleen varkenshouderij.
Het doel van de dag is kennis uitbreiden en daarnaast het netwerk uitbreiden. Studenten ontmoeten diverse andere studenten van andere scholen en een aantal deskundigen uit het werkveld. Een ideale dag om het netwerk uit te breiden.  Ook voor docenten is het een mooie gelegenheid collega’s van andere scholen te ontmoeten en kennis bij te scholen.
De dag wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van PVE en we worden ontvangen op een locatie van ForFarmers Hendrix. Verder werken mee ABAB, het project ‘stoppen met castreren’ en enkele varkenshouders.
Opgave voor deze dag gaat via de docenten op de scholen. Extra informatie is te krijgen bij  AlfonsvdBelt (NETmentor).