Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Ondernemen met ballen voor MBO studenten

afbeelding van Alfons vd Belt

Op woensdag 23 januari organiseert VarkensNET een landelijke studiedag voor MBO studenten varkenshouderij. In het varkenshouderijonderwijs is het heel lastig om de kennis up to date te houden. Per school zitten vaak maar een beperkt aantal studenten die varkenshouderij kiezen. Voor docenten is het dan een hele klus om op alle gebieden bij te blijven. Vaak geven deze docenten in meerdere vakrichtingen tegelijk les. 
Als VarkensNET organiseren we samen met bedrijfsleven deze dag. Voor studenten een mooie gelegenheid om praktische kennis op te doen, bovendien is het een uitbreiding van hun netwerk, want ze ontmoeten vele andere studenten varkenshouderij. Voor docenten blijkt dit ook een hele leerzame dag te zijn. We hebben geprobeerd er weer een heel boeiend en afwisselend programma van te maken. 
Dit keer wordt de dag gehouden op de locatie van ForFarmers in Boxmeer. Verder werken mee ABAB en het project 'stoppen met castreren'.
Het PVE maakt de dag mogelijk met een financiële bijdrage. 
Klik hier voor de uitnodiging voor deze dag.
Ben je 3e of 4e jaars student MBO varkenshouderij, meld je dan aan bij je docent voor deze dag. Voor het HBO gaan we dit voorjaar een soortgelijke dag organiseren. 

Voor extra informatie kunt u mailen naar Alfons vd Belt