Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Willemien Koning LTO dossierhouder Vrouw en Bedrijf

afbeelding van Ruud Pruijsten

Donderdag 6 februari 2014 heeft Marja Hartman haar bestuurszetel overgedragen aan Willemien Koning. In de afgelopen jaren heeft Marja zich vol verve ingezet voor de commissie Vrouw en Bedrijf van LTO Noord. Tevens was ze voorzitter van de LTO Commissie Vrouw en Bedrijf. Samen met collega’s heeft Marja zich ingezet voor de positie van de mede onderneemster. Het project ‘Je Verdiende Loon’, was een succes. Haar aandacht ging ook uit naar de positie van meewerkende vrouwen binnen en buiten Europa.
Hoewel Marja er nog een bestuurstermijn aan vast zou kunnen knopen heeft ze besloten het stokje over te dragen aan de Noord Hollandse Willemien Koning. Willemien is onlangs gekozen tot voorzitter van de commissie Vrouw en Bedrijf in het LTO Noord gebied. Sinds 6 oktober 2013 is Willemien ook voorzitter van de COPA Womens Committee.
2014 staat in het teken van het VN thema Year of the Family Farming. Er zijn meer dan voldoende aanknopingspunten om vanuit Vrouw en Bedrijf interessante en boeiende themabijeenkomsten te organiseren. Marja is ervan overtuigd, dat het team van Vrouw en Bedrijf onder leiding van Willemien Koning in de komende periode veel gaat betekenen voor de leden van LTO. Samen werken aan een economisch sterk agrarisch familiebedrijf!