Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Kennisbank arbeid

Kennisbank Arbeid

In dit dossier

Dossierbeheerder

Werkgeverslijn

Extra tools

Heeft u behoefte aan extra handvatten alvorens concreet aan de slag te gaan? Op onze pagina kunt u bijpassende white-papers downloaden en/of wordt u doorverwezen naar specifieke sectorale instrumenten. 
 
 
Vitaliteit in Beleid
 
Effectieve personeelsplanning: hoe werkt u aan voldoende personeelsbeschikbaarheid richting de toekomst? Niet alleen kwantitatief, maar ook (en misschien wel vooral) kwalitatief? Lees hier hoe u toekomstgericht de gewenste capaciteit vaststelt en via een stappenplan de daarvoor benodigde acties uitwerkt en in gang zet.

 
Vitaliteit in Verantwoordelijkheid
 
Tips voor het voeren van een planningsgesprek: tijdens het jaargesprek is het van belang om niet alleen terug te kijken naar de prestaties van het afgelopen jaar, maar ook (en misschien wel vooral) om vooruit te kijken naar de doelen en  verwachtingen van het komende jaar. In dit white-paper treft u enkele tips aan.

Leiderschap: een belangrijke kwaliteit en voorwaarde voor het succes van elke ondernemer. Maar wat is het precies? Echte leiders delen een aantal belangrijke eigenschappen, welke hen ‘van baas tot leider’ maken.

 
Vitaliteit in Betrokkenheid
 
Drijveren voor betrokkenheid flexibel personeel: wat zijn de factoren voor betrokkenheid welke van invloed zijn op de motivatie en prestaties van tijdelijk personeel?

 
Vitaliteit in Inzetbaarheid
 
Stigas Vitaliteitsscan Bedrijf: hoe stimuleert en ondersteunt u uw medewerkers om gezond en vitaal te blijven werken, ook als ze ouder worden? Met deze scan, ontwikkeld door Stigas, brengt u in 10 minuten in kaart hoe uw bedrijf ervoor staat.
 
 
Vitaliteit in Mobiliteit
 
Ontwikkelscan Agro opleidingshuis: met de Ontwikkelscan kan de behoefte aan ontwikkeling van medewerkers op een heel eenvoudige manier in kaart gebracht worden. Na het invullen zien werknemer en werkgever precies waar de werknemer in zijn functie ontwikkelmogelijkheden heeft en welke cursus of opleiding hierbij goed aansluit.
 
Stappenplan voor een POP: wilt u zowel uw medewerkers als uw bedrijf verder ontwikkelen? Ga dan aan de slag met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Lees hoe u zo’n plan opstelt en hoe u een POP-gesprek of loopbaangesprek voert met een medewerker.
 
Extra manieren om personeel te ontwikkelen: de kans is groot dat u daarbij het eerste denkt aan een opleiding. Toch is dit slechts een van de vele wegen die men kan bewandelen. Maak kennis met vijf andere ontwikkelingsmogelijkheden.

Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!