Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Kennisbank arbeid

Kennisbank Arbeid

In dit dossier

Dossierbeheerder

Werkgeverslijn

Online arbeidszaken

Iedere ondernemer heeft zijn eigen manier van administreren, waarin de administratie varieert van grofweg tot uiterst nauwkeurig. Zeker is dat de wetgever steeds meer van ondernemers verwacht dat er op een volledige manier wordt geadministreerd.
 
Vooral in de multifunctionele sector kan personeelsadministratie omslachtig zijn. Doordat er naast het traditionele (bijvoorbeeld) veebedrijf ook zorg-, recreatie-, winkel- of horeca-activiteiten plaatsvinden wordt een breed pallet aan arbeidsvormen toegepast. Het kan zelfs zo zijn dat er op uw bedrijf meerdere cao’s van toepassing zijn. De creativiteit in ondernemen brengt een lastig pakket aan administratie met zich mee. Als ondernemer kunt u veel zaken heel goed zelf. Voor sommige zaken is het echter goed de expertise van anderen te benutten.
 
Zo heeft Flynth Adviseurs & Accountants een online-arbeidszakenpakket ontwikkeld waarin het personeelsdossier en andere personeelsadministratie zoals vakantie en ziekte eenvoudig kunnen worden bijgehouden. Het online arbeidszaken-pakket biedt als groot voordeel dat wetswijzigingen automatisch in het systeem worden opgenomen, loonstroken en jaaropgaven altijd inzichtelijk zijn en door de werkgever, voor zowel het individu als collectief, wijzigingen zijn toe te voegen. Dit resulteert in zeer complete managementinformatie, van journaalrapporten, verzuimpercentages tot dekkingsgraad.  Ook biedt een signaalmodule de mogelijkheid om bijzondere gebeurtenissen, zoals de einddata van arbeidsovereenkomsten, vast te leggen en tijdig te signaleren.
 
De complete brochure van Flynth Online Arbeidszaken is hier te downloaden. 

Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!