Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Kennisbank arbeid

Kennisbank Arbeid

In dit dossier

Dossierbeheerder

Werkgeverslijn

Uil

U heeft als werkgever vooral de eigenschappen van de Uil. Dit betekent:

  • U bent een werkgever die zich altijd aan de afspraken houdt. De salarissen van uw medewerkers worden uiteraard op tijd betaald.
  • Uw bedrijfsprocessen zijn efficiënt ingericht. Er wordt geen energie verspild en dat waarderen uw medewerkers in hoge mate.
  • Afspraak is afspraak bij u en dat schept veel duidelijkheid in het bedrijf. Uw medewerkers kunnen er op rekenen dat er planmatig en gestructureerd gewerkt wordt op uw bedrijf.

Houd er rekening mee dat de medewerkers ook non-verbaal signalen afgeven over hoe zij het werk en de manier waarop het werk georganiseerd is. De sfeer en beleving binnen en bedrijf gaan vaak over de dingen die niet gezegd worden. Sommige medewerkers zullen niet kort en bondig aangeven wat ze feitelijk wel en niet goed vinden gaan op het bedrijf. In dit kader is ook uw rol als motiverende werkgever wellicht soms wat onderbelicht. Mensen en teams hebben energie en enthousiasme nodig van een leider om in beweging te komen, dit kan wellicht voor u een uitdaging zijn.

Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!